CULTURISM- Medalii pentru sportivi din Maramureș la Cupa României

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

În acest weekend a avut loc la Cluj Napoca Cupa României la Culturism și Fitness, în organizarea Federației Române de Culturism și Fitness.  Pe scenă au urcat numeroși sportivi care au încercat să ia ochii juriului cu fizicul lor și astfel a pune mâna pe o medalie. Am avut și sportivi din Maramureș la această competiție, iar unul dintre ei, Alexandru-Ionuț Jurje a reușit să obțină două medalii de argint. Mai mult, sportivul din Tăuții Măgherăuș a reușit să prindă lotul pentru Campionatul Balcanic 2021 din data de 12 Iunie, competiție care va avea loc la Drobeta-Turnu Severin.

Jurge a reușit să iasă vicecampion la două categorii și anume BodyBuilding Classic Seniori OPEN (16 de sportivi), respectiv Culturism seniori 80 kg (20 sportivi).

„Am participat la prima competiție pentru mine din acest an, o competiție foarte frumoasă, organizată de Federația Română de Culturism și Fitness. La această competiție au fost angrenați 270 de sportivi foarte bine pregătiți, mulți dintre ei proaspeți întorși din Spania de la Campionatul European de Culturism și Fitness, alții de la Concursul Tiger Clasic Diamond Cup, iar alții fiind componenți ai lotului național pregătiți pentru campionatul balcanic ce va urma la Drobeta Turnu Severin in data de 12.06.2021, competiție la care voi participa și eu datorită formei obținute la Cupa României. A fost cea mai puternică Cupă a României din ultimii 15 ani. După orele multe petrecute în sală, atât dimineața la ora 5:00, cât și după masa, când ieșeam de la servici, ora 17:00, fiecare bănuț care îl aveam in buzunar l-am investit în hrana necesară, iar într-un final am reușit ce mi-am propus, performanța de a aduce două medalii pentru județul Maramures și pentru orașul Tăuții Măgherăuș și a doua selecție pentru lotul național. Sunt foarte mulțumit de munca mea și voi continua pentru a încerca să aduc noi trofee atât naționale, balcanice  sau europene pentru județul Maramures și orașul Tăuții Magheraus.

Trebuie să mulțumesc soției mele și copilului meu, care au fost lângă mine secunda de secunda și s-au sacrificat alături de mine, munca unui sportiv de performanță nu este cunoscută de întreaga lume, dar este foarte grea și presupune multe sacrificii din toate punctele de vedere. Faceți sport zilnic și mâncați sănătos, indiferent că vreți performanță, vreți să arătați bine sau vreți să vă simțiți bine și sănătoși! Pentru că sportul înseamnă sănătate curată și viață lungă”, ne-a spus Alexandru Ionuț-Jurge, proaspăt medaliat la Cupa României la Culturism.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole