Cum a fost inselat un baimarean care dorea sa mearga la munca in strainatate

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Baia Mare au intocmit dosar penal si desfasoara cercetari dupa ce au fost sesizati marti, 26 februarie, cu privire la comiterea unei inselaciuni.

Victima, un baimarean de 45 de ani, a precizat ca a contactat un barbat necunoscut, care a postat pe site-ul olx un anunt cu privire la locuri de munca in strainatate, si care l-a determinat sa depuna suma de 100 de lei intr-un cont. Ulterior, baimareanul si-a dat seama ca a fost inselat.

Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune si desfasoara cercetari in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.

“Pentru a preveni astfel de incidente, va sfatuim sa nu raspundeti unor solicitari prin care vi se cere sa depuneti in avans sume de bani, sa nu acceptati sa depuneti bani in conturi sau sa nu transmiteti sub nicio forma bani unor persoane necunoscute care, pentru a va castiga increderea va ofera informatii ce va induc in eroare! Totodata, nu furnizati prin niciun mijloc date personale!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1