Cum a ramas un sofer baimarean fara statia de emisie-receptie

Reclame home 1
Reclame home 1

Politistii Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii recomanda cetatenilor, in special celor din municipiul Baia Mare, sa isi ia toate masurile de protectie a bunurilor pe care le detin, pentru a nu deveni victime ale infractorilor.

Multe dintre faptele de furt inregistrate in evidentele politiei ar putea fi prevenite daca populatia si-ar asigura corespunzator locuintele si autovehiculele personale. Infractorii profita de orice neatentie si neglijenta manifestata de proprietari iar pagubele inregistrate sunt uneori substantiale.

Este si cazul unui barbat din Lucacesti care a sesizat politia despre faptul ca marti dimineata, in intervalul orar 08.00 – 08.20, timp in care si-a lasat autoturismul parcat langa un supermaket situat la intersectia Bulevardelor Bucuresti cu Decebal din municipiul Baia Mare, persoane necunoscute i-au sustras o statie de emisie-receptie.

Autoturismul a fost lasat neasigurat, iar valoarea prejudiciului reclamat este de aproximativ 400 de lei. Politistii efectueaza cercetari in vederea identificarii autorilor si recuperarii prejudiciului.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2