septembrie 17, 2021

Cum ajuta Pinterest la promovarea afacerii

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Din ce in ce mai multe companii se folosesc de promovarea pe diferite retele de socializare pentru a-si ajuta afacerea. Astfel, ca sa fii prezent pe acestea, am recomandat in alte articole promovarea pe Facebook, Google+, de data aceasta hit.ro scrie despre Pinterest.

In luna martie, Pinterest implineste 4 ani de la lansare. Parca mai ieri marketerii incepeau sa exploreze cum Pinterest se poate integra in campaniile lor de marketing. Acum, site-ul a ajuns la peste 70 milioane de utilizatori si marketerii din intreaga lume au acceptat ideea de canal social de media marketing.

Desi Pinterest este la moda acum, totusi trebuie sa fim atenti. Iti prezentam o lista cu intrebari pe care probabil ti le-ai pus, dar la care nu ai gasit raspunsul inca.

1. Sunt prezent pe Pinterest. Cum imi atrag followeri?

La inceput o sa ti se para intimidant faptul ca nu te urmareste nimeni, dar nu iti face griji, ei sunt acolo pentru tine. Sa-ti iti cresti numarul de followeri  va necesita munca si timp, dar vei vedea rezultatele la final pentru business-ul tau.

Sunt doua optiuni pentru a interactiona cu oamenii, fie urmaresti un anumit board sau un cont (sperand ca si ei sa-ti intoarca favorul) fie iti adaugi pe site un buton prin care sa semnalizezi ca esti prezent si pe Pinterest, pin-uind continutul pe parcursul zilei si a-ti publica propriile postari.

2. Ce ar trebui sa pin-uiesc pe Pinterest?

Sunt multe lucruri pe care le poti pin-ui pe Pinterest, depinzand de interesele tale, dar inainte de asta va trebui sa-ti construiesti o strategie. Marketerii vor trebui sa investeasca in continut vizual, ca si strategie din campania lor de marketing. Pe langa poze, poti posta articole, infografice sau chiar filme video.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2