Cum arata Centrul Vechi Baia Mare dupa inchiderea circulatiei (FOTO)

PNL

Odata cu inchiderea partiala a circulatiei din Centrul Vechi al orasului Baia Mare, zona arata acum mult mai aerisita si prielnica pentru o plimbare.

Totusi, a mai ramas deschis traseul Podul Viilor-strada Gheorghe Sincai, unde circulatia se desfasoara in dublu sens.

Circulatia dinspre strada Crisan a fost inchisa complet, accesul spre centru putand sa se faca pe traseul Piata Pacii – strada Teatrului.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

26 Comments

   1. Doran

    Fiti buni, nu-i dati idei ca vine Construrom si planteaza panselute la o suta de euro bucata.La cat de usor se pot lua astfel de decizii “istorice/isterice” ne-am putea mira daca s-ar decide stramutarea Turnului Stefan tomna in mijlocul patrulaterului din imagine? Cum de ce? Fiindca poporul iubeste senzationalul primar, in tot ce face.

    Reply
    1. Sefu lui Cereches

     Eu zic sa ne tragem noi baimarenii o primarita faina si desteapata sa faca investitorii coada la usa primariei si pe actualul primar sa-l trimitem in somaj.
     Ce ziceti ceva nominalizari. Pe cine am putea angaja in locul lui?

     Reply
     1. dilau

      mai seful lui cereches, hai sa mergem pe idea ca seful are intodeauna dreptate, ada sau elena?.

     2. Omul Revolutionat

      Mai dilau, cred ca tu vrei sa-l insori pe primar. Spune drept ti drag primaru asta ori ba?

     3. dilau

      mai omule revolutionat, tu chiar vrei ca omul asta sa joace table toata viata?.chiar vrei sa nu existe exceptia de la regula – toti barbatii frumosi,destepti si cu bani sint pe invers?.nu l-am votat si nici nu o s-o fac, deci treaba cu dragostea nu prea tine.

     4. Sefu lui Cereches

      Dilau, nominalizarile tale sunt pentru electoratul mancator de seminte si care asculta manele. Un investitor serios, un om cu bani nu se uita la femei din astea de provincie care umbla cu tocurile prin santurile patriei sau pozeaza sexy in reviste de 2 lei.
      Astea sunt femei pentru cei proaspat imbogatiti ca au dat si ei un tun si acum vor sa impresioneze ca au bani.
      Cu asemenea muieri nu atragem lumea buna.
      Un barbat care s-a ajuns considera ca merita mai mult si se uita la ceva mai sus. Nu la pocituri iesite din saloane de infrumusetare care le fac sa arate mai chicioase.
      Intrebarea mea a fost serioasa. 🙂

     5. dilau

      mai seful lui cereches, si nominalizarile mele au fost serioase, sint de pe piata.eu stiu ca tu ai vrea o “angela”, dar cred ca vom avea o “carla”.:))).zici ca aceste femei sint pentru “proaspetii imbogatiti”.cu asta chiar i-ai dat in cap lui the baimarean. parca vad cum intra sa-ti spuna cit a muncit prietenu k… pentru gloantele pe care le are.

     6. dilau

      mai omule revolutionat, cele care nu trec testul n-au nici o sansa sa ajunga “doamna de fier” a orasului.am vazut vreo 2-3 minute din video, da mai bine il pun mai tirziu cind ma duc sa tupesc.:))).

    1. dilau

     mai cotos, fara consilii, chiar vrei cooperative?.:)). daca astia vor sa se bage, sa o faca la categoria old boys.

     Reply
 1. mihai

  Ca de obicei primarul de Baia Mare ne surprinde !! Vom circula pe deasupra turnului lui Stefan !! Dacă nu ai o soluție reala nu mai face agitatie dle Primar !! Esti deja depășit de situație !!

  Reply
 2. Andrei Barbos

  E piata publica unde se glorifica Maximus. Nu stiati de serbarea primaverii? Ati auzit de vreo dezbatere publica privind aceasta decizie? O fi de vina astenia de sezon din CL dar activismul civic?

  Reply
 3. Sefu lui Cereches

  Cine vrea sa avem primar o femeie sa ridice mana sus!
  Asta ca sa nu zica domnul Cato CENZORUL ca suntem misogini

  Reply
  1. Omul Revolutionat

   Eu ridic si 2. Numai sa nu zica CENZORUL ca sunt misogin. Da madama Udrea mi antipatica de numa.
   Doar nu degeaba avem usa pentru trafic intes la primarie. Acolo trebuie facute vizite multe dar nu avem pe cine vizita ca femei faine nu-s pe acolo.
   Poate face primaru un cest de caritate pentru urbe si-si doneaza fotoliul sa avem si noi cu ce ne lauda si mandri in lume 🙂

   Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1