Cum arata Maramuresul pe harta calitatii drumurilor din Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

drumuri maramures hartaUtilizatorul Vancouver de pe forumul Construim Romania a dezvoltat o harta a calitatii drumurilor din tara, conform enjoymaps.ro.

Ea este realizata pe baza informatiilor trimise de soferii care au parcurs anumite sectoare de drum si poate fi un instrument bun pentru cei care doresc sa parcurga trasee noi sau pe care au mers acum multa vreme.

Astfel, cu Albastru (1) sunt reprezentate drumurile cu o calitate excelenta, cu Verde (2) – drumurile cu o calitate buna, cu Portocaliu (3) – drumurile acceptabile iar cu Rosu (4) – drumurile rele, cu multe gropi sau neasfaltate.

Conform hartii, cele mai proaste tronsoane din Maramures sunt cele dintre Baia Sprie si Cavnic; Harnicesti si Barsana; precum si drumul care porneste de la Moisei, trece prin Borsa si se opreste undeva in Moldova.

Combinatii de calitate a drumurilor (12, 13 etc.) au primit tronsoanele care se afla in lucru sau in curs de reabilitare, avand pe parcursul lor sectoare de drum diferite (de ex. 14 – sector de drum excelent cu portiuni rele sau neasfaltate). Ele sunt reprezentate prin linii punctate, de culoarea calitatii superioare.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2