Cum arata noile chioscuri de ziare din Baia Mare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1

In mai multe zone din oras au fost instalate noile chioscuri de ziare, acestea fiind practic niste casute din lemn.

In sedinta extraordinara din 12 aprilie, Consiliul Local a aprobat un proiect de hotarare privind inchirierea, prin licitatie publica cu strigare a terenurilor destinate amplasarii mai multor chioscuri pentru difuzarea presei si a constructiilor ce se amplaseaza pe acestea.

Consilierul Cristian Niculescu Tagarlas a propus un amendament privind scoaterea la licitatie chiosc cu chiosc, bucata cu bucata, iar licitatia sa se faca pe fiecare teren in parte.

Un alt consilier, Florin Cret, a propus ca amendament ca pretul de pornire la licitatie sa fie de 100 lei/chiosc/luna, cu un pas de licitatie de 10 lei /chiosc, o garantie de participare de 300 lei/chiosc si o taxa de participare de 200 lei. Ambele amendamente au fost aprobate.

In cursul zilei de vineri, 13 aprilie, pe site-ul Primariei a fost publicat un anunt in legatura cu licitatia ce se va organiza in cazul chioscurilor.

“Municipiul Baia Mare organizeaza licitatie publica cu strigare in data de 08.05.2018, ora 12:00, pentru inchirierea prin licitatie publica cu strigare a 8 parcele de teren cu suprafata unitara de 5 mp, proprietate publica a municipiului si a chioscurilor pentru difuzarea presei amplasate pe acestea.

Licitatia se va desfasura in conformitate cu prevederile HCL nr. 224/12.04.2018 si a regulamentului aprobat prin HCL Nr. 382/2014, cu completarile ulterioare, la sediul Primariei Municipiului Baia Mare – str. Gh. Sincai nr. 37.

Ridicarea documentatiei de licitatie se va face de la Directia Relatii Publice, str. Gh. Sincai nr. 37, incepand cu data de 19.04.2018, costul documentatiei de licitatie cu Caietul de Sarcini este de 200 lei si se achita la Casieriile Primariei Municipiului Baia Mare.

Termenul limita de depunere a dosarelor cu ofertele va fi cel mai tarziu in data de 07.05.2018, ora 12:00”, se arata in anunt.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

5 Comments

 1. marian

  Afacerea chioșcurilor de difuzare a presei, una foarte măruntă din punct de vedere pecuniar, este găselnița primarului penal pentru a subjuga și mai mult presa din Baia Mare. Poate scriu pe această temă, dar nu vor scrie, soții Gheorghe și Viorica Pîrja, Nicolae Goja și alții de teapa lor…

  Reply
 2. Dorel

  Foarte urate,parca ar fi niste placintarii . Chioscurile existente care urmeaza sa fie inchise, sunt mult mai frumoase.
  Dar, sa traiasca banul !

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2