Cum face PSD campanie. Dezvaluirile lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca Romania Normala este o Romanie in care PSD nu se regaseste nici in conducerea statului, nici in conducerea judetelor. El a acuzat PSD ca improasca venin, minciuni si fake news.

Presedintele Klaus Iohannis a mers pe jos, prin Baia Mare, spre sala in care a avut loc intalnirea cu cetatenii din judetul Maramures, in prima zi a campaniei electorale pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale. Presedintele Klaus Iohannis a fost intampinat de cateva mii de persoane. Oamenii au dat mana cu presedintele Romaniei si au facut fotografii cu acesta. Seful statului a fost solicitat sa semneze autografe pe cea mai recenta carte pe care a scris-o.
Sala Polivalenta din Baia Mare, in care a avut loc reuniunea, a fost plina pana la refuz, la eveniment participand 3.000 de cetateni si simpatizanti ai PNL. Presedintele a mers printre oameni, facand o noua baie de multime.

Klaus Iohannis a fost provocat, de jurnalisti, sa numeasca doua realizari ale mandatului sau, una de pe plan intern si una de pe plan extern, si a nominalizat Pactul pentru 2% alocat Apararii, semnat de toate partidele parlamentare, dar si summitul de la Sibiu.

Romania normala nu se poate realiza cu PSD in curte

In discursul tinut in fata simpatizantilor, Klaus Iohannis a atacat dur PSD, afirmand ca rezultatul din primul tur al prezidentialelor dovedeste ca ”romanii, impreuna cu mine, impreuna cu voi, isi doresc o Romanie fara PSD”.

”Romania Normala, dragii mei, nu se poate realiza cu PSD in curte. Romania Normala este o Romanie in care PSD nu se regaseste nici in conducerea statului, nici in conducerea judetelor, si sper, daca munciti bine, sa dispara si din majoritatea primariilor din tara”, a declarat seful statului. ”Eu imi doresc o Romanie fara PSD in conducere. Asta nu inseamna ca trebuie sa plece din tara. N-au decat sa stea in Opozitie, asa se numeste locul acela”, a explicat seful statului.

Klaus Iohannis a explicat ca el s-a pozitionat promovand Romania Normala, in timp ce PSD isi arata fata urata.

”PSD improasca venin, minciuni si fake news. Asta face PSD. Asta este PSD. Minciuni peste minciuni, despre mine, despre voi, despre aliatii nostri. Asta stie sa faca PSD”, a acuzat seful statului.

Iohannis conteaza pe voturile alegatorilor de dreapta

”Au pierdut si au pierdut grav. Au fost trimisi pesedistii de trei ori acasa, de poporul roman desigur – la europarlamentare, la referendum si in primul tur al alegerilor prezidentiale. Si totusi ce auzim? PSD isi face planuri deja, iata, pentru motiune de cenzura. Ei vor sa vina inapoi. Cum sa traiasca PSD fara conexiuni la bugetul tarii? Or asa ceva, dragii mei, cred ca sunteti de acord ca nu putem sa permitem!”, a afirmat Iohannis.

”Eroii alegerilor nu suntem noi, politicienii, sunteti voi, alegatorii”, a afirmat presedintele. Seful statului a declarat ca in turul doi al alegerilor prezidentiale conteaza pe voturile alegatorilor PNL, USR-PLUS si PMP, dar isi doreste sa obtina voturi si de la UDMR. ”Eu contez pe alegatorii Partidului National Liberal. Sa stiti ca eu contez si pe alegatorii USR-PLUS. Sunt oameni care isi doresc, ca si mine, ca si voi, o tara moderna, europeana. Sigur, ei isi doresc sa se intample maine. Nu se va intampla chiar maine, dar suntem de aceeasi parte a baricadei. Eu contez si pe alegatorii PMP. PMP a avut un candidat care a vorbit mult despre educatie. Si eu. Ne dorim aceleasi lucruri si sunt convins ca si alegatorii vostri isi doresc o Romanie moderna, o Romanie prospera. Hai sa o facem impreuna!”, a afirmat Iohannis.

Mesaj pentru alegatorii PSD

Presedintele a spus ca PSD-istii le-au promis ”lapte si miere” romanilor, dar cand au ajuns la putere au inceput incercarile de acaparare a justitiei, a marilor sisteme publice, ”au inceput sa faca zid in jurul penalilor din PSD”.
El a sustinut ca nu crede ca ii poate convinge pe alegatorii PSD sa-l voteze in turul al doilea, dar le-a dat asigurari ca pensiile si salariile nu vor fi taiate.

”Ce vina au oamenii care au ales PSD? N-au nicio vina, fiindca si ei, dragii mei, isi doresc cam aceleasi lucruri. Isi doresc o Romanie moderna, o Romanie prospera. Isi doresc sa nu se taie salariile si pensiile. Si eu imi doresc acelasi lucru. Nu cred ca pot sa ii conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea. Dar, cel putin, pot sa le garantez ca eu, impreuna cu guvernul liberal, nici nu vom taia salarii, nici nu vom taia pensii. Si noi vom face Romania moderna si prospera”, a declarat Iohannis.

Partidul National Liberal

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1