Cum l-a batut Cristian Niculescu Tagarlas pe ex-deputatul Doru Lese

Reclame home 1
Reclame home 1

Avocatul Cristian Niculescu Tagarlas a reusit o noua victorie in instantele de judecata, impotriva unor figuri publice locale. De data aceasta, infrantul s-a numit tocmai Doru Lese Brasoan, fost parlamentar, actual director la Electrica.

Mai exact, in anul 2011, in timp ce era inca deputat, Doru Lese a fost sunat de catre reprezentantii ZiarMM pentru a comenta harta mafiilor PDL, realizata de cei de la PSD, harta pe care aparea si acesta, alaturi de Mircea Man.

Lese a spus atunci ca totul i se trage de la jurnalistul Ioan Romeo Rosiianu, caruia i-a adus mai multe acuze vizavi de deontologia sa profesionala. De aici nu a mai fost decat un pas, I. R. Rosiianu actionandu-l in instanta pe deputat.

Pentru a se pune la adapost in cazul in care pierde procesul, Lese a chemat in garantie, surpriza, tocmai ZiarMM si pe redactorul Vlad Herman, cel care a scris articolul de la care a pornit totul. Asta ar fi insemnat ca eventualele daune pretinse de Rosiianu sa nu fie suportate de autorul declaratiilor, ci de autorul articolului, care l-a citat intocmai pe Doru Lese.

Planul pus la cale de Lese nu a reusit insa, asta si din cauza faptului ca avocatul Cristian Niculescu Tagarlas, care a reprezentat ZiarMM in proces, a reusit sa blocheze imediat actiunea deputatului, demonstrand buna credinta a autorului articolului.

Astfel, atat Tribunalul Maramures, Curtea de Apel Cluj, cat si Inalta Curte au respins cererea de chemare in garantie formulata de Doru Lese.

„Mi-ar fi placut sa avem o altfel de disputa. As fi asteptat sa il vad pe Doru Lese ceva mai pregatit, eu preferand adversari redutabili in instanta. De data aceasta nu a fost cazul, am castigat fara nicio problema in toate cele trei instante”, a concluzionat avocatul baimarean.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

4 Comments

 1. Notingher

  si de ce ar fi o stire de interes pentru Maramures, faptul ca 2 politruci se tarasc prin tribunal?
  Nu au creier sa iasa in atentia publicului cu altceva?
  In ce tara de rahat traim…

  Reply
 2. wqe

  Niculescu unde-s banii de la primariile cu cauze umflate la pret de tine , don ,,avocat,, ? Se duc pe muntii internationali , asa-i ?

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole