Cum s-au redus furturile de combustibil de la Urbis in numai o luna

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Incepand cu luna decembrie, noua conducere a societatii Urbis a luat masuri pentru stoparea supraconsumurilor de combustibil din autobuzele care circula in municipiu si nu numai.

Dupa numai o luna, consumul a scazut vertiginos, scotand la iveala diferente mari de combustibil. Astfel, in decembrie 2013, desi s-au facut cu peste 11.000 de kilometri mai mult fata de decembrie 2012, consumul a scazut cu peste 4.800 litri.

“Eu nu discut de furt, discut ca s-au redus consumurile. In luna decembrie am luat niste masuri referitor la problemele astea. Am constatat ca in luna decembrie 2013 s-au efectuat 11.339 de kilometri mai mult decat in decembrie 2012 si cu un consum de 4.806 litri motorina mai putin”, a spus Ion Pop, managerul Urbis Baia Mare.

Pe intreg anul 2013 a rezultat un supraconsum de aproximativ 12.000 litri, care a produs un minus de 70.810 lei in buget.

“Am cerut o situatie cu supraconsumurile de pe tot anul si am constatat ca la autobuzele Solaris, la unele din ele, sunt cantitati foarte mari de supraconsumuri. In urma masurilor luate, din cele 33 de masini care au facut supraconsum, doar doua masini au avut supraconsum in luna decembrie, de 72 de litri”, a mai precizat Ion Pop.

Managerul Urbis le-a cerut celor 62 de soferi sa semneze o hartie prin care se angajeaza sa plateasca contravaloarea combustibilului ce a iesit in plus pe anul 2013.

“Eu le-am facut instiintari de plata, au luat la cunostinta si au semnat, cu exceptia a doi din totalul 62. Deci 60 s-au angajat sa plateasca contravaloarea combustibilului care a fost in plus”, a adaugat Ion Pop.

In ceea ce priveste situatia pe luna ianuarie 2014, consumul a scazut cu 1.430 litri fata de ianuarie 2013, in conditiile in care s-au parcurs cu peste 24.000 de kilometri mai mult.

Vlad HERMAN

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

4 Comments

 1. Ardelean

  Da un lucru bun acum consiliul judetean ar trebui sa numeasca si la statia de salvare un profesionist care sa verifice consumul de carburant se stie cate canistre de motorina se fura , aviz soferi sunteti pe teava ,d le Zamfir Ciceu la toate institutiile din subordinea C J ,verificati furturile.

  Reply
 2. Maria

  Ia să vedeți la capăt de linie, așa , mai pe înserat, cum vin prietenii să le facă plinul. Ex: str. Nucului.

  Reply
 3. ioan

  Voi n-ati verificat TANCURILE PLINE ALE LUI barbul vasile si cherches bine dosite pe VALEA BORCUTUTLUI,, bine dosite in guri de mine ,, ce stiti voi ce mai fac astia cu MOTORINA,, NU UITATI DE VITAL,, aceleasi operatii,, nu uitati de cum deconteaza combustibil firmele CLIENTELARE ale lui chereches ,, la multele lucrari in particular pentru primarie ,, voi singurul ziar care mai aveti curajul de acsrie cate ceva dar FURTURILE SUNT DE O IMENSITATE INCOMENSURABILA,,, nici mafia italiana nu o poate descoperi,, pentru cele locale controale nu au nici un interes a le descoperi pai acestea din ce traiesc pai nu pai da ??????????????

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *