Cum sa fii sigur ca ai cumparat un produs original

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

posetaDaca investesti toti banii intr-un produs care nu este original, ci doar o copie reusita a unui brand foarte cunoscut? Indiferent daca alegi sa cumperi produse online sau direct din magazine, exista posibilitatea de a fi pacalit.
Uneori, semnele pot fi chiar evidente si pot starni rasul. De exemplu, unele produse nici macar nu au logo-ul scris corect sau realizat conform originalului. Iar daca inca ai dubii cu privire la posibilitatea de a fi un produs original sau nu, iata cateva recomandari care te-ar putea ajuta.

Daca vrei sa te asiguri ca achizitionezi un produs original, comanda-l direct de pe site-ul oficial al designerului sau direct din magazin. Asa ca, daca ai de gand sa investesti in ceva piese vestimentare originale, du-te direct in magazin. Este imposibil ca acestia sa vanda un produs fake.

Daca faci cumparaturi online, roaga retailerul sa-ti trimita fotografii recente cu produsul, dar nu unele descarcate de pe Internet. De asemenea, este foarte important sa cumperi produse de pe pagini care-ti permit sa vezi rating-ul si feedback-urile pe care le primesc, dar si existenta unei politici de returnare.

Ai grija la pret. Daca produsul pe care-l vand are un pret extrem de avantajos, cu siguranta vei avea parte de o copie. De cele mai multe ori, piesele vestimentare sau accesoriile ieftine care poarta numele unor branduri cunoscute, nu sunt intotdeauna de calitate sau originale.

Citeste in continuare pe One.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole