Cum să porți pantaloni de trening de damă în stil casual inteligent?

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Trening-ul reprezintă o ținută formată din două piese, bluza și pantaloni, de același fel. Această ținută este una lejeră, confortabilă. Pantalonii de trening sunt o piesă vestimentară care cu siguranță se află în garderoba oricărei persoane.

Creați inițial pentru a fi purtați atunci când desfășori activități fizice, aceștia au ajuns să fie purtați în mult mai multe contexte, fabricați din diferite materiale, unele chiar elegante, și asortați diferitelor tipuri de încălțăminte în așa fel încât să creezi tot felul de ținute. Dacă vrei să știi cum să obții ținute interesante care să include și pantaloni de trening, atunci urmărește sfaturile pe care ți le vom oferi în continuare.

Cum să obții o ținută casual sau elegantă atunci când alegi pantalonii de trening?

Ținutele casual sunt reprezentate de piesele vestimentare și de încălțăminte care îți oferă o oarecare eleganță dar în același timp ai libertate de mișcare. Acest tip de ținută este potrivită pentru o zi la birou, pentru o ieșire în oraș la o cafea sau la un film. Ca să obții o ținută casual purtând pantaloni de trening este necesar să știi că poți alege acești pantaloni dintr-un material mai elegant, cum ar fi catifea sau satin, poți asorta o pereche de pantofi de piele cu talpă joasă și o cămașă. Dacă alegi să porți pe lângă pantalonii de trening un top cu bretele și o pereche de sandale cu toc poți obține o ținută potrivită pentru o seară în oraș. Pentru o gamă variată de modele și culori de pantaloni de trening poți vizita magazin Bolf de unde poți alege varianta potrivită pentru tine. Datorită stilului de viață modern și relaxat, pantalonii de trening pot fi foarte ușor integrați în ținute de stradă. O caracteristică a pantalonilor de trening o reprezintă buzunarele care sunt nelipsite, chiar necesare, și care sunt puse în evidență de cele mai multe ori cu fermoare de mari dimensiuni, metalice, care vor da un plus de chic ținutei alese de tine.

Ce materiale se pretează cel mai bine pentru pantalonii de trening?

Așa cum spuneam, acești pantaloni sunt unii care trebuie să fie comozi și să permită mișcare. Materialele alese trebuie să fie naturale, să lase corpul să respire, să îți asigure confort termic și să fie prietenoase cu pielea ta. Bumbacul este pe primul loc în ceea ce privește alegerea producătorilor de astfel de echipamente. Însă în ultima vreme am observat că se poartă tot mai mult pantalonii de trening din catifea. Acest tip de trening te ajută să obții o ținută casual dacă știi să asortezi încălțămintea potrivită. Satinul este un alt material ales de către producătorii de pantaloni de trening. Acesta se pretează în mod deosebit pentru ținutele de vară și împreună cu o încălțăminte cu tocuri poți obține o ținută casual-elegantă. Poți alege să porți această ținută la o petrecere sau într-o seară în club. Un alt material des folosit în fabricarea trening-urilor este polistirenul. Acesta este un material sintetic, așa ca nu este cel mai des întâlnit. Culorile în care găsiți modelele de pantaloni de trening sunt variate. De la culori de bază, neutre și până la culori neon care atrag atenția, magazinele se întrec în a oferi variante multiple dintre care poți alege piesele vestimentare care să te reprezinte.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2