Cum sa pui la punct masina pentru noul an scolar

chei-masinaIndiferent ca esti parinte de copil care trebuie dus la scoala sau student cu masina proprie, daca incepe noul an scolar, trebuie sa te asiguri ca masina ta este pregatita pentru rutina pe care o presupune frecventarea cursurilor. De acasa la scoala, de la scoala la cursurile de dans sau la antrenament (ori la cursul de fitness), de la sala de dans acasa ori la supermarket si abia apoi acasa – sunt zeci de drumuri pe saptamana, drumuri care ti-ar pierde foarte mult timp in lipsa unui autovehicul personal.

De aceea este foarte important sa stii ca masina proprie este functionala, sa ii faci reviziile la timp, astfel incat sa garantezi siguranta ta si a pasagerilor tai, precum si eficienta la drum. In plus, trebuie sa recunosti ca este o diferenta enorma intre confortul de a te afla in propria masina si a fi blocat in trafic intr-un mijloc de transport in comun, supraaglomerat si fara vreun soi de selectare a “clientelei”.

Primul pas pentru a-ti pune masina la punct pentru noul an scolar este o revizie auto: verificarea starii anvelopelor, verificarea nivelului tuturor lichidelor, verificarea starii placutelor si discurilor de frana, schimbarea uleiului de motor, schimbarea filtrelor aparatului de aer conditionat si asa mai departe.

Mai multe pe auto.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1