Cum se folosesc de 112 infractorii din Maramuresul Istoric

PNL

Infractorii din Maramuresul Istoric au devenit cu timpul extrem de inventivi in ceea ce priveste metodele prin care ajung sa dea diferite spargeri.

Una dintre cele mai frecvente este apelul fals la 112 prin care ei anunta ca intr-o anumita zona are loc un furt, potrivit unor surse.

Astfel, putinii politisti care sunt de serviciu sunt directionati spre zona cu pricina, timp in care, la celalalt capat al comunei, infractorii nu mai sunt deranjati de nimeni in a da spargerea.

In urma cu cateva zile, Inspectoratul de Politie al Judetului a anuntat ca Maramuresul a fost in 2013 unul dintre cele mai sigure judete ale tarii, conform statisticilor.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

3 Comments

  1. tudor

    Ce vrajeala.Cum puteti sa afirmati lucrul acesta ca suntem cel mai sigur judet cand la Viseu de Sus au fost 3-4 spargeri intr-o luna si nici pana acuma nu sunt prinsi hotii ?

    Reply
  2. DEVORATTOR

    JUDETUL MARAMURES ESTE O RUSINE A ARDEAULUI1 ESTE VERIGA SLABA TRANSILVANIEI, APROAPE DE FIECARE DATA CAND VINE VORBA DE CIVILIZATIE, RESPECTAREA LEGII SI COMBATEREA INFRACTIONALITATII. AR TREBUI MUTAT IN MOLDOVA SAU, CEL MAI BINE, IZOLAT DE RESTUL TARII! NUMAI CAND TE GANDESTI LA BORSA, “MICA SICILIE” (CE COMPLIMENT!) DEJA TI SE FACE GREATZA! PE SCURT: NE MERITAM SOARTA!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1