Pregatit de sedinta: Calin Bota si-a luat casca. Urmeaza vesta antiglont

home camp2
home camp2
home camp2

calin botaConsilierul local Calin Bota se pregateste de urmatoarea sedinta a CL intr-un mod aparte.

Acesta a postat pe profilul de Facebook o fotografie in care apare cu o casca pe cap, afisand mesajele “pregatiri pentru sedinta de consiliu!” si “analizez oferte pentru vesta antiglont!”.

Reactia liberalului vine dupa afirmatiile dure ale primarului baimarean de saptamana trecuta, care a spus ca “au murit mafiotii, dar mai trebuie sa impuscam vreo doi, trei”, dupa ce Calin Bota si Dan Grumaz s-au abtinut la un proiect de hotarare.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

5 Comments

 1. the baimarean

  Atat declaratia belicoasa a lui Dolha cat si aceste giumbuslucuri ale consilierului Calin Bota, care in ultimul trei -patru ani a facut sluj pe langa Kake ,nu sunt altceva decat parf in ochii baimarenilor .In final Dolha se va inatlni in secret cu kake sa mai puna de un blat si Bota va ramane acelasi consilier moale si docil care va reveni la pozitia sluj cand i se va arat batul.

  Reply
 2. ana s

  iar tu calin herteg acelasi frustrat nebagat in seama. Cata vreme internetul va fi liber, specimene ca tine vor exista si polua mediul.

  Reply
 3. justitiarul

  Mircea Dolha este exemplul politicianului mic la stat, mare la sfat si minicnos cum nu a mai stat. Sa nu vorbeasca de slugarit el care ii spala picioarele si cumpara prezervative lui Anghel, ii ducea geanta cu praz lui Ursache si cumpara always pentru mama Jeni. Dupa atatea ani de umilinte si tradari, micul harciog balbait si-a vazut visul cu ochii. Va ramane in istoria romanilor ca parlamentar, un mic limbric frezat si pomadat, cu cravate tipatoare si un imens complex de inferioritate. Despre liberalism sa nu vorbim cu omul care avea autobuzul de campanie ba rosu, verde sau albastru. Un matze pestrite care provoaca sila si dezgust. Un neica nimeni care angaja pe bani putini mercenari, ramanea dator si se imprumuta sa astupe gaurile din alta parte. Cat despre ceilalti doi consigliere, dlor cand ati acceptat sa mancati la oala lui Chereches, stiati ca aveti si portia de rahat pregatita. Era doar o chestiune de timp cand sa o haliti. Daca aveati demnitate v-ati fi ridicat din sedinta si ieseati. Mai intai voi apoi ceilalti. Doar ca demnitatea nu tine de foame nu-i asa?

  Reply
 4. efy

  Acest f…al liberalismului demential mal are curaj sa vorbească a uitat când ii ppupa picioarele măritului zuzuchache sa va fie rusine toti sunteti la fel.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *