Cum te poti angaja la SRI si cum poti afla daca te califici

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

sriSRI face in aceasta perioada recrutari, iar tinerii dornici de o cariera in spionaj sunt asteptati sa se prezinte la selectie, informeaza romaniatv.net.

“Serviciul Roman de Informatii iti ofera mai mult decat un loc de munca. Daca esti dinamic si responsabil, daca iti place sa te perfectionezi si sa inveti permanent lucruri noi, in SRI ai perspectiva de a-ti construi o cariera. Serviciul iti cere tot ce ai mai bun si iti ofera posibilitatea de a lucra cu cei mai buni.

Investeste in tine incredere, timp si resurse pentru a deveni si a ramane un profesionist intr-o echipa de elita. Te sprijina sa obtii performante si te incurajeaza sa-ti dezvolti cunostintele, capacitatile si aptitudinile, atat in specialitatea in care iti desfasori activitatea, cat si in domenii complementare”. Este o parte din prezentarea facuta de SRI.

Tinerii interesati de o cariera in spionaj sunt asteptati sa isi verifice aptitudinile online, pe site-ul institutiei, la sectiunea Cariere. Daca vor sa mearga mai departe, trebuie sa stie ca Serviciul Roman de Informatii selectioneaza, in aceasta perioada, candidati pentru viitoarele programe de invatamant superior ale Academiei Nationale de Informatii “Mihai Viteazul” si ale Academiei Tehnice Militare.

Tinerii care vor ajunge la Academia Nationala de Informatii se vor pregati pentru a deveni ofiteri operativi, ofiteri analisti sau experti in domeniul informatiilor de securitate. La programele de studii universitare de licenta, la Facultatea de Informatii, specializarile sunt: psihologie-informatii, respectiv studii de securitate si informatii.

Candidatii trebuie sa fie in ultimul an de studii sau sa fie absolventi de liceu cu diploma de bacalaureat. Programele de master destinate formarii viitorilor ofiteri de informatii operativi si ofiteri analisti, ofera specializari in intelligence si securitate nationala si analiza de intelligence. Pentru acestea candidatii trebuie sa fie absolventi sau studenti in ultimul an al ciclului I de studii universitare.

Pe intreaga desfasurare a programelor de master cursantii vor avea statut de angajati SRI.

La Academia Tehnica Militara, tinerii sunt pregatiti pentru a deveni ofiteri ingineri, experti in gestionarea sistemelor tehnice integrate, pentru nevoile in domeniu ale structurilor de aparare, ordine publica si securitate nationala. Programele de studii universitare de licenta cu durata de patru ani au specializarile calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, transmisiuni, echipamente si sisteme electronice militare.

Inscrierile se fac pana pe 28 februarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2