Cum te poti bucura de dobanda de 6 ori in 18 luni

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Banca Italo Romena vine cu o oferta promotionala de nerefuzat pentru clientii care doresc sa-si faca un depozit bancar. Astfel, poti alege sa economisesti pe durata de 6 luni sau sa te bucuri de dobanda de 6 ori in 18 luni!

Depozitul 6

Este un depozit la termen care se poate constitui doar din fonduri noi in RON si EUR, pe o durata de 6 luni. In acest caz, rata de dobanda este fixa pe toata durata de constituire, dupa cum urmeaza:

– pentru valuta in RON, rata de dobanda anuala este de 4,30%, iar pentru EUR de 2,75%.

In ziua lichidarii depozitului nu platesti comision de retragere numerar pentru dobanda acumulata si soldul depozitului.

 

Depozitul 18

Este un depozit la termen care se poate constitui doar din fonduri noi in RON si EUR, pe o durata de 18 luni. In acest caz nu trebuie sa astepti scadenta depozitului pentru a te bucura de dobanda! O vei primi chiar dupa primele 3 luni de la data constituirii depozitului si tot asa, din 3 in 3 luni, pana la scadenta depozitului.

In cazul in care vei dori sa retragi dobanda acumulata chiar in ziua virarii acesteia in contul curent, nu vei plati comision de retragere numerar. Totodata, rata de dobanda este fixa pe toata durata de constituire, dupa cum urmeaza:

– pentru valuta in RON, rata de dobanda anuala este de 4,50%, iar pentru EUR de 3,00%.

Depozitele clientilor Bancii sunt garantate de catre Fondul Interbancar de Garantare a Depozitelor (F.I.T.D.) din Italia in conformitate cu limitele si conditiile de garantare oferite de catre aceasta, disponibile spre consultare pe pagina web a acestuia (www.fitd.it), precum si la sediile Bancii si pe pagina web a acesteia (www.italo-romena.ro). Plafonul maxim de garantare pentru fiecare Client deponent este de 100.000 euro.

Oferta promotionala este valabila pana la momentul epuizarii plafonului prevazut, si anume 10 milioane in echivalent euro pentru fiecare produs.

Valorile minime de constituire prevazute sunt egale cu 4.000 RON, respectiv 1.000 EUR, iar valorile maxime de constituire sunt egale cu 200.000 RON, respectiv 50.000 EUR.

BANCA ITALO ROMENA SpA
Agentia Baia Mare
Baia Mare, B-dul Unirii, Nr. 9
Tel: (+40) 262 274 323 Fax: (+40) 262 274 328
www.italo-romena.ro

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole