Cum va arăta Palatul Administrativ din Baia Mare după reabilitare (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Palatul Administrativ din Baia Mare va avea o față total schimbată după reabilitare, conform imaginilor publicate de președintele Consiliului Județean, Ionel Bogdan.

Pe lângă clădirea în sine, vor fi modernizate și zonele adiacente, unde oamenii se vor putea plimba. Mai mult, va fi deschis pentru vizitare și turnul Palatului.

”Am aprobat documentația necesară pentru realizarea obiectivului de investiții “Reabilitarea Palatului Administrativ”. Această clădire deservește mai multe instituții publice din județ, nu doar Prefectura Maramureș și Consiliul Județean, iar în prezent se află într-o stare avansată de degradare și are nevoie de o reabilitare integrală.

Prin realizarea acestui proiect, pe lângă reabilitarea birourilor, a sălilor de ședință, reamenajarea parcărilor și a turnului, deschidem zona pentru public, prin realizarea unei zone de promenadă în fața Palatului Administrativ, unde cetățenii sau turiștii se vor putea plimba și vor putea vizita turnul Palatului Administrativ de unde vor putea viziona întreg municipiul Baia Mare.

Depunerea acestui proiect spre finanțare a mai fost încercată în trecut, însă fără succes, din cauza faptului că nu s-a putut face dovada dreptului de proprietate pe acest imobil. În prezent, am reușit să rezolvăm această problemă și putem primi finanțare europeană.

Valoarea proiectului este de 23 de milioane de euro și va fi finanțat prin Programul Operațional Regional. Durata estimată de execuție a proiectului este de 24 de luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor”, a declarat Ionel Bogdan.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. Florea

    Intr-o perioada in care crizele vin una dupa alta, dar mai ales criza economica – uite ca exista si un obiectiv ” strategic” in care sa bagi miliarde, din buget ! un obiectiv care nu produce nimic dar consuma miliarde ! Care este scopul acestui plan? De curand s-a anuntat o reabilitare termica cu bani grei, acum ne trebuie lux ? Chiar nu mai sunt si alte prioritati -gen parcuri industriale sau de agrement, obiective de infrastructura, de cultura si sport, etc? Nu pot lucra bugetarii in acelasi spatiu unde s-a lucrat de 50 de ani? Cred ca este firesc sa se spuna public de ce este necesara aceasta lucrare si de ce ar avea prioritate ?

    Reply
  2. gica conta

    Serios, si noi chiar ar trebuie sa credem? Nu ati reusit mare lucru cu platoul si cu fantana arteziana de acolo, terminati/ demonstrati intatat acolo… si apoi mai vedem!!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2