Cum va fi vremea de Craciun in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruRegimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani va fi unul, in general, destul de rece, cu nopti in care temperaturile vor scadea sub limita de inghet in cateva regiuni, dar si cu perioade in care precipitatiile vor fi importante cantitativ la nivelul intregii tari, dar mai ales la munte, conform prognozei de specialitate, valabila pentru perioada 12 – 25 decembrie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana, valorile maxime de temperatura vor fi coborate, sub zero grade, in primele doua zile chiar si sub minus doua grade Celsius, pentru ca. mai apoi. acestea sa creasca usor, pana spre valori medii, de aproximativ un grad Celsius.

Minimele nocturne se vor situa, pe tot parcursul intervalului de prognoza, mult sub pragul de inghet, cu valori medii intre—9 si—7 grade, dar in noaptea de 13 spre 14 decembrie si, din nou, in intervalul 17 — 19 decembrie va fi ger, media regionala situandu-se sub—10 grade. Cu exceptia intervalului 16 — 18 decembrie, precipitatiile vor fi prezente in fiecare zi, dar mai ales pe 12 si 19 decembrie, respectiv in intervalele 14 — 16 si 23 — 25 decembrie, acestea se vor semnala pe arii relativ extinse si vor fi posibil mai insemnate cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *