Cum va fi vremea de Craciun si Anul Nou in Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea se anunta relativ rece in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele doua saptamani, iar meteorologii estimeaza precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare in zilele premergatoare Craciunului, precum si in ultima zi din an, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 18 – 31 decembrie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, prima saptamana a intervalului va fi caracterizata de o vreme rece, cu maxime intre -2 si doua grade, respectiv minime intre -7 si -3 grade, mediat regional. In intervalul 25 – 29 decembrie, se estimeaza o crestere treptata a temperaturilor, cu medii de 3 – 7 grade, ziua. si intre -3 si zero grade noaptea, dar in ultimele zile din an apare probabilitatea scaderii din nou a valorilor termice.

Probabilitatea pentru ninsori, moderate cantitativ, va fi ridicata in perioada 20-23 decembrie. Prezentele estimari indica si pentru sfarsitul de an o probabilitate in crestere pentru precipitatii, mixte la inceput, apoi sub forma de ninsoare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *