Cum va fi vremea de Pasti in Maramures

Vremea va prezenta usoare variatii termice de la o zi la alta pe durata urmatoarelor doua saptamani, iar mediile maxime regionale se vor situa, in general, intre 17 si 22 de grade Celsius, in timp ce ploile vor fi slabe cantitativ si de scurta durata, arata prognoza de specialitate pentru perioada 2 – 15 aprilie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in intervalul 2 – 5 aprilie, vremea se va incalzi, iar aceasta incalzire se va resimti la inceput doar pe parcursul zilei. Media temperaturilor diurne va ajunge sa se situeze in jurul valorii de 20 de grade. In ziua de 6 aprilie temperaturile vor scadea cu aproximativ patru grade si pana in data de 9 aprilie valorile termice diurne vor creste din nou si media lor va atinge 19 grade.

Ulterior, media maximelor termice se va mentine apropiata de 16 – 17 grade. Variatii mai mari ale temperaturilor minime vor fi tot in prima saptamana de prognoza. Cel mai racoare va fi in dimineata de 3 aprilie, cand media minimelor termice va cobori usor sub pragul de inghet, iar cel mai cald in 6 aprilie. Atunci minimele termice vor urca pana la o medie de 7 grade. In cea de-a doua saptamana nu vor mai fi variatii termice atat de mari, iar media minimelor va fi apropiata de 4 – 5 grade.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1