Cum va fi vremea de Sarbatori in Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Temperaturile urca pana la peste 18 grade Celsius in urmatoarele doua saptamani, in cea mai mare parte tarii, insa precipitatiile vor continua sa fie prezente pe arii extinse in majoritatea regiunilor, releva prognoza pentru perioada 26 martie – 8 aprilie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, intervalul 26 – 29 martie va fi caracterizat de o vreme rece, cu valori medii ale temperaturilor diurne de 8 – 10 grade si ale celor nocturne situate intre -3 si un grad.

Vremea se va incalzi, iar pe 31 martie se vor inregistra maxime termice de aproximativ 17 grade si minime de 6 grade, in medie regionala, ce vor caracteriza un regim termic usor peste cel obisnuit la sfarsitul lunii martie. Intre 1 si 8 aprilie, vor fi usoare variatii ale temperaturii aerului, intre valorii medii de la 13 grade, ziua, si 3 – 4 grade noaptea, la inceputul si sfarsitul acestui interval, pana la 18 grade – ziua si 5 grade – noaptea, in jurul datei de 4 aprilie.

Se vor semnala precipitatii pe arii relativ extinse pe intreg parcursul intervalului de prognoza, dar acestea vor fi mai insemnate cantitativ intre 29 martie si 1 aprilie, si din nou in jurul datei de 4 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2