Cum va fi vremea de Sarbatori in Maramures

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

drum-zapada-maramuresMeteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, temperaturi in general normale pentru aceasta perioada, in majoritatea regiunilor, precum si precipitatii sub forma de ninsoare, in special dupa data de 28 decembrie, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru perioada 19 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana, valorile termice nocturne, fara variatii importante, se vor mentine sub cele climatologic specifice perioadei, iar cele diurne vor fi apropiate de acestea. In medie, maximele se vor incadra intre—1 si 3 grade, iar minimele intre—8 si—6 grade.

Pe parcursul celei de-a doua saptamani, temperatura aerului, usor variabila de la o zi la alta si in crestere de la o noapte la alta, va avea valori in jurul celor normale la sfarsit de an, adica maxime cuprinse de la doua grade pana la 4 grade si minime intre—6 si—3 grade, ca medie regionala. Precipitatii, in general slabe, vor fi posibile, cel mai probabil, dupa data de 27 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2