Cum va fi vremea în județ până în 17 ianuarie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va fi deosebit de caldă pentru prima săptămână din ianuarie, în majoritatea regiunilor, însă ulterior va intra într-un proces de răcire, devenind normală din punct de vedere termic, în timp ce probabilitatea pentru precipitaţii se va menţine ridicată pe parcursul celor două săptămâni, arată prognoza emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) pentru perioada 4 – 17 ianuarie 2021, transmite AGERPRES.

În Maramureş, temperaturile maxime în primele 3 zile ale intervalului de prognoză vor fi de 7 – 8 grade, cu mult peste mediile multianuale specifice perioadei. Ulterior, va avea loc un proces de răcire a vremii, care va determina valori medii ale maximelor diurne de aproximativ minus 2 grade în ultimele zile ale intervalului de prognoză.

Regimul termic nocturn va avea o evoluţie similară, astfel încât media temperaturilor minime va fi de 2 – 4 grade pe 4 şi 5 ianuarie, apoi va scădea spre minus 7 – minus 6 grade în intervalul 12 – 17 ianuarie. Vor fi precipitaţii în fiecare zi a intervalului de prognoză, dar în jurul datelor de 4, 5, 7 şi 10 ianuarie acestea se vor semnala pe arii mai extinse şi pot fi importante cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *