Cum va fi vremea in Maramures de Sarbatori

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

umbrela-rosie-ploaie-suklaatjakahvia-blogspot-comVremea va fi mai calda decat in mod normal in majoritatea regiunilor tarii, in urmatoarele zile, o usoara racire urmand sa se inregistreze dupa data de 25 decembrie, anunta meteorologii in prognoza valabila pentru perioada 22 decembrie 2014 – 4 ianuarie 2015, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza Agerpres.

In Maramures, la inceputul intervalului vremea va fi calda, cu temperaturi maxime de pana la 7 grade si minime de aproximativ 1 grad, in medie pe regiune. Intre 25 si 28 decembrie valorile termice vor scadea accentuat, iar la sfarsitul primei saptamani de prognoza vor fi valori medii diurne de—2…-1 grad si nocturne de—8 grade.

In a doua saptamana vremea va fi normala din punct de vedere termic, cu usoare variatii termice in limite apropiate de mediile multianuale ale perioadei, respectiv temperaturi diurne situate intre—2 si 2 grade si nocturne intre—6 si—3 grade. Vor fi precipitatii pe arii relativ extinse aproape zilnic, pe tot parcursul intervalului de prognoza, predominant sub forma de ploaie la inceput, iar dupa 29 decembrie mai ales sub forma de ninsoare.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *