Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 11 – 24 iunie

Reclame home 1

Valorile termice vor depasi frecvent 30 de grade Celsius pe durata urmatoarelor doua saptamani, dar, in acelasi timp, probabilitatea pentru averse se va mentine ridicata pe tot parcursul intervalului, mai ales in cursul orelor dupa-amiezii, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in perioada 11 – 24 iunie, data luni publicitatii, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani de prognoza, desi vor avea usoare variatii de la o zi la alta, valorile termice se vor mentine peste cele normale in a doua decada a lunii iunie, cu medii ale temperaturilor maxime de 25 – 28 de grade si ale minimelor de 15 – 17 grade.

Pentru cea de-a doua saptamana sunt estimate temperaturi in crestere, astfel ca, in special in perioada 20 – 22 iunie, vremea va deveni local calduroasa, cu medii ale maximelor de 29 – 30 de grade. La inceputul intervalului de referinta (perioada 11 – 15 iunie) va ploua in fiecare zi, local insemnat cantitativ.

Vor fi in general manifestari de instabilitate atmosferica, astfel ca ploile vor fi insotite de descarcari electrice, intensificari ale vantului si izolat de grindina. Pentru cea de-a doua saptamana a intervalului de referinta se mentine probabilitatea pentru averse in orele dupa-amiezelor.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *