Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 15 – 28 octombrie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Meteorologii prognozeaza ca urmatoarele doua saptamani vor fi diferite atat din punct de vedere climatologic, cat si al precipitatiilor, cu valori termice maxime de 23 – 24 grade Celsius, in primul interval, respectiv mai scazute si cu pana la 10 grade in unele regiuni, in cel de-al doilea, reiese din prognoza de specialitate pentru intervalul 15 – 28 octombrie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), transmite AGERPRES.

Incepand din 21 octombrie se vor semnala ploi.

Pentru zona Maramuresului, prognoza de specialitate arata ca, in primele zile ale intervalului, vremea va fi caracterizata de valori mai ridicate decat cele specifice perioadei, in medie urmand a se inregistra temperaturi maxime de 23 – 24 de grade, pana in data de 19 octombrie.

Din 20 octombrie, vremea va intra intr-un proces de racire ce va determina scaderea temperaturii pana spre medii regionale ale maximelor de 16 grade, in data de 22 octombrie, apoi spre 12 grade, in data de 24 octombrie. Dupa aceasta data si pana la sfarsitul intervalului de referinta, variatiile vor fi nesemnificative, inregistrandu-se, in medie, maxime de 11 – 12 grade.

Minimele vor creste pana spre valori, in medie regionala, in jurul a 7 grade in data de 21 octombrie, pornind de la medii de 4 – 5 grade, in prima zi a intervalului, apoi vor scadea treptat pana spre 3 – 4 grade, in medie, in data de 24 octombrie. Pana la finalul celei de-a doua saptamani, nu vor mai fi variatii notabile, media temperaturii nocturne situandu-se in jurul a 3 grade. In acelasi timp, probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai ridicata in perioada 22 – 28 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2