Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 29 octombrie – 11 noiembrie

PNL

Vremea calda va persista pana in primele zile ale lunii noiembrie, dupa care valorile termice vor scadea atat la nivelul maximelor, cat si al minimelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va fi mai accentuata la sfarsitul lunii octombrie, dar si dupa data de 6 noiembrie, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul 29 octombrie – 11 noiembrie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

Pentru zona Maramuresului, pana in data de 3 noiembrie, valorile termice vor avea variatii la valori mult mai ridicate decat in mod normal la aceasta data. Astfel, media temperaturilor maxime va fi intre 21 si 24 de grade, iar a minimelor intre 8 si 11 grade.

Din data de 4 noiembrie si pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani vremea va intra intr-un proces de racire treptata, iar media maximelor termice va ajunge la 14 – 15 grade si a minimelor la 4 – 5 grade. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicata in jurul datei de 30 noiembrie si din data de 7 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2