Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 3-16 septembrie

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

Vremea va fi calda in primele doua zile din aceasta saptamana cu temperaturi care vor urca pana la 32 de grade Celsius in unele zone ale tarii, apoi valorile termice vor inregistra o usoara scadere, iar sansele de ploaie vor creste la nivelul intregii tari in intervalul 3 – 6 septembrie si in cursul saptamanii viitoare, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabile pana pe 16 septembrie 2018, informeaza AGERPRES.

In Maramures, prima zi a intervalului va debuta cu vreme deosebit de calda si temperaturi maxime, in medie, in jurul a 31 de grade, apoi valorile termice diurne vor fi in scadere spre medii de 25 – 26 de grade. In intervalul 7-9 septembrie vremea se va incalzi treptat, astfel maximele vor ajunge la o medie de 27 – 28 de grade, valori mai ridicate decat mediile climatologice specifice perioadei.

In cea de a doua saptamana regimul termic nu se va modifica semnificativ, maximele urmand a atinge in medie 24 – 25 de grade. Temperaturile minime vor avea usoare variatii si se vor incadra, in medie, intre 11 si 15 grade, cu cele mai scazute valori in ultimele nopti. In primele zile ale intervalului vor fi averse, izolat insemnate cantitativ, in timp ce in restul intervalului doar trecator vor fi posibile ploi slabe.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1