Cum va fi vremea in Maramures in perioada 5 – 18 septembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

canicula-soareRegimul termic prognozat pentru urmatoarele doua saptamani se anunta a fi unul oscilant, cu intervale in care valorile termice vor scadea cu pana la 4 – 5 grade Celsius in majoritatea regiunilor, dar si cu reprize de ploaie, in special in prima partea a intervalului 5 – 18 septembrie, in rest vremea mentinandu-se relativ calda, arata estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicate luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, regimul termic diurn va fi caracterizat, in primele zile, de temperaturi in jurul a 27 de grade. Pe 7 septembrie, vremea se va incalzi, iar maxima termica va atinge, in medie, 30 de grade. Ulterior, pana la sfarsitul celor doua saptamani ale intervalului de prognoza, temperaturile diurne, mediate pe intreaga regiune, vor scadea usor de la o zi la alta, spre 24 de grade in data de 18 septembrie.

Temperaturile minime, de 14 — 15 grade intre 5 si 14 septembrie, vor marca o usoara scadere spre finalul celor doua saptamani, astfel incat, pe 18 septembrie, vor fi, in medie, de aproximativ 11 grade. Pe 5 septembrie va ploua pe arii extinse, apoi probabilitatea de ploaie va fi redusa si abia dupa data de 13 septembrie, izolat, se vor semnala ploi slabe, de scurta durata.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *