Cum va fi vremea in Maramures in ultimele zile din iulie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea se va raci in aceasta saptamana in majoritatea regiunilor tarii, insa in ultimele zile din iulie si primele din august valorile termice vor urca in unele zone pana la maxime de 34 de grade Celsius, iar ploile de scurta durata vor fi prezente pe toata perioada de prognoza, respectiv 22 iulie – 4 august 2019, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), transmite AGERPRES.

In Maramures, media temperaturilor maxime va scadea de la 28 de grade in prima zi, pana la 24 de grade in cea de a doua, cand vremea va deveni racoroasa. In continuare va fi un proces, in general, de incalzire, iar cele mai calde zile vor fi cele de la sfarsitul lunii iulie si inceputul lunii august, cand media maximelor termice va fi de 32 de grade.

Media temperaturilor minime va fi in scadere pana in data de 25 iulie, cand va fi de 13 grade, apoi va creste, pana in 29 iulie cand va atinge 15 grade. In zilele care vor urma nu se vor mai semnala variatii semnificative ale temperaturilor minime, iar media lor se va situa in jurul valorii de 15 grade. Probabilitatea mai ridicata pentru manifestari specifice instabilitatii atmosferice va fi in primele 3 zile, precum si dupa data de 27 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2