Cum va fi vremea in Maramures la inceput de noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

peisaj-rural-stalpi-toamna-2013-somes-comuna-letca-salajValorile termice diurne anuntate de meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani raman pozitive, desi tendinta este de racire, in timp ce pe timpul noptilor temperaturile vor inregistra si valori negative, mai ales in zonele depresionare din Maramures, Transilvania, Moldova si Oltenia, precum si la munte, reiese din prognoza meteo valabila in perioada 2 – 15 noiembrie 2015, publicata, luni, de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), transmite Agerpres.

In Maramures, in primele 4 zile ale intervalului de prognoza se vor inregistra, in medie, maxime ale valorilor termice diurne de la 12 pana la 15-16 grade, ce vor caracteriza o vreme calda pentru aceasta data. Incepand din 6 noiembrie, vremea se va raci accentuat, astfel ca la sfarsitul saptamanii mediile maximelor termice nu vor mai depasi 9 grade, iar in jurul acestei valori se vor mentine pana pe 15 noiembrie.

Temperaturile nocturne vor fi in crestere usoara si treptata de la o medie de—2 grade la inceput spre 2 grade in intervalul 7-10 noiembrie, pentru ca, la mijlocul lunii noiembrie, acestea sa se situeze in jurul pragului de inghet. Probabilitatea de aparitie a ploilor slabe cantitativ va creste dupa data de 9 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *