Cum va fi vremea in Maramures la inceput de septembrie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Meteorologii prognozeaza pentru urmatoarele doua saptamani (27 august – 9 septembrie) o vreme calda, cu temperaturi medii diurne in crestere chiar si in primele zile ale lunii septembrie, in timp ce la capitolul precipitatii, acestea vor fi prezente pe arii mai extinse spre finalul lunii august si doar sporadic dupa 2 septembrie, reiese din estimarile Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicate luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in decursul primei saptamani de prognoza, vremea se va incalzi usor de la o zi la alta, astfel incat maximele diurne vor creste de la 26 de grade in prima zi, spre 29 – 30 de grade, pe 31 august si 1 septembrie. Ulterior, regimul termic diurn va fi in usoara scadere, iar in intervalul 3 – 9 septembrie se va concretiza prin valori medii de 26 – 27 de grade, apropiate de mediile multianuale ale perioadei. Media temperaturilor minime va avea o evolutie oscilanta, cu valori ce vor scadea de la 15 grade in prima zi, spre 12 – 13 grade, pe 30 si 31 august, pentru ca ulterior, intre 1 si 3 septembrie, sa creasca din nou, spre 14 grade.

In cea de-a doua saptamana regimul termic nocturn nu va mai avea variatii semnificative si media minimelor se va situa in jurul a 13 grade. Vor fi averse in prima zi a intervalului de prognoza, pe arii mai restranse si in a doua zi, apoi probabilitatea pentru ploi slabe, trecatoare, va creste din nou dupa data de 1 septembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2