Cum va fi vremea in Maramures la inceputul lui decembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruValorile termice prognozate de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani vor fi usor mai ridicate in prima parte a intervalului, ajungand la medii maxime de cel mult 12 grade Celsius, insa ulterior regimul termic se va apropia de mediile normale ale perioadei, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila pentru perioada 30 noiembrie – 13 decembrie 2015, scrie Agerpres.

In Maramures, vremea va fi mai calda decat in mod normal pana in jurul datei de 8 decembrie, cand se vor inregistra maxime termice cuprinse in medie intre 5 si 7 grade. Apoi temperaturile diurne vor marca o scadere si se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei, de doua grade Celsius.

In prima saptamana din interval, temperaturile minime se vor situa la medii in jurul valorii de 0 — un grad Celsius, dupa care vor scadea usor si vor ajunge in medie spre minus 4 grade, in ultimele nopti.In primele doua zile ale intervalului vor fi precipitatii, moderate cantitativ, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare, dar precipitatii slabe pot aparea si in restul intervalului, cu o probabilitate mai mare in zilele de 2, 5 si dupa 7 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *