Cum va fi vremea in Maramures pana in 15 decembrie

PNL

Primele zile din aceasta saptamana vor aduce, la nivel national, o vreme rece, mai ales in cursul noptilor cand valorile termice vor fi, in general, negative, insa dupa data de 7 decembrie regimul termic va trece printr-un proces de incalzire, iar precipitatiile isi fac aparitia incepand din 10 decembrie, se arata in prognoza publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 2 – 15 decembrie, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, va fi o vreme rece in primele zile, cand in medie se vor inregistra temperaturi maxime de 0 pana la 4 grade si minime intre -8 si -4 grade. Din data de 7 decembrie, vremea se va incalzi determinand valori diurne de 5 – 8 grade si nocturne de la -3 grade la -1 grad.

Dupa data de 10 decembrie, vor fi variatii termice de la o zi la alta, dar in ansamblu se estimeaza un regim termic caracterizat de valori usor peste cele normale in a doua decada a lunii decembrie. La inceputul intervalului va ninge, iar probabilitatea de aparitie a precipitatiilor va creste din nou dupa data de 8 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1