Cum va fi vremea in Maramures pana in 20 noiembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va fi mai calda decat in mod normal in urmatoarele doua zile urmand sa se raceasca dupa data de 20 noiembrie in toate regiunile, potrivit prognozei pentru urmatoarele doua saptamani, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie, informeaza AGERPRES.

O racire accentuata este estimata pentru Moldova, unde temperaturile maxime vor cobori de la 12 – 15 grade Celsius in intervalul 18 – 20 noiembrie la 1 – 2 grade ulterior, si pentru Muntenia, unde de la valori maxime de 17 grade, temperaturile scad la 5 grade dupa 20 noiembrie.

In zona Maramuresului, vremea va fi cu mult mai calda decat in mod normal la inceputul intervalului cand, in medie, se vor inregistra temperaturi maxime in jurul a 17 grade apoi se va raci, maximele urmand a scadea spre temperaturi in jurul a 10 – 11 grade, in data de 23 noiembrie.

Pana la sfarsitul intervalului de prognoza, variatiile de la o zi la alta nu vor fi notabile, astfel ca ecartul mediu regional va fi cuprins intre 9 si 11 grade. In ceea ce priveste regimul termic nocturn, in intervalul 18 – 21 noiembrie se vor inregistra temperaturi cuprinse, in medie, intre 6 si 8 grade, apoi este estimata o racire a vremii spre valori medii in jurul a 1 – 3 grade Celsius. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in datele de 18 si 19 noiembrie, apoi in intervalul 25 noiembrie – 1 decembrie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *