Cum va fi vremea in Maramures pana la finalul lui iunie

PNL

Regimul termic estimat de catre meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat, in general, de o vreme calda, cu valori ridicate in majoritatea regiunilor, insa, pe de alta parte, isi vor face aparitia si intervalele in care sansele de ploaie vor fi destul de mari, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in perioada 18 iunie – 1 iulie, data publicitatii luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea se va incalzi treptat in primele zile ale prognozei, iar temperaturile maxime vor atinge 30 – 31 de grade, pe 20 si 21 iunie, caracterizand o vreme calduroasa pentru aceasta perioada. Regimul termic va fi, apoi, in scadere si valorile diurne se vor situa in jurul a 23 – 24 de grade, in intervalul 23 – 28 iunie, iar o noua tendinta de incalzire, cu doua-trei grade, se va inregistra abia spre finalul celei de-a doua saptamani de prognoza.

Valorile termice minime vor fi de 15 – 17 grade, intre 18 si 22 iunie, dupa care vor scadea si se vor situa in jurul a 11 grade, dupa data de 23 iunie si pana la finalul perioadei de prognoza. Ploi mai insemnate cantitativ si pe arii mai extinse vor fi semnalate cel mai probabil in jurul datelor de 21, 22 si 25 iunie, dar probabilitatea pentru averse izolate se va mentine relativ ridicata pe aproape tot parcursul intervalului de referinta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1