Cum va fi vremea in Maramures pana pe 21 iulie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regimul termic va reveni la normal pentru aceasta perioada din calendar in majoritatea regiunilor, valorile termice maxime urmand sa oscileze, la un moment dat, intre 29 si 32 de grade, in timp ce fenomenele de instabilitate atmosferica isi vor face aparitia aproape zilnic, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 8 – 21 iulie, publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in intervalul 8 – 11 iulie, vremea va deveni racoroasa, iar media regionala a temperaturilor maxime va scadea spre 22 de grade. In intervalul 12 – 16 iulie, media maximelor termice va oscila in jurul a 23 de grade, iar intre 17 – 21 iulie vremea se va incalzi, media urmand sa ajunga la 29 de grade.

Temperaturile minime vor evolua asemanator, media lor fiind in scadere pana spre 9 grade, apoi in intervalul 10 – 12 iulie, cu mici variatii, se va situa in jurul a 11 grade, iar din 17 iulie va creste pana spre 14 grade. Fenomene precum averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului vor fi posibile zilnic, dar cu probabilitate mai mare in intervalul 13 – 17 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2