Cum va fi vremea in Maramures pana pe 7 aprilie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regimul termic va fi destul de oscilant in urmatoarele doua saptamani, temperaturile vor fi in scadere atat pe timpul zilelor, cat si al noptilor, iar ploile vor reveni in majoritatea regiunilor in ultimele zile ale lunii in curs, precum si dupa data de 3 aprilie, reiese din prognoza de specialitate, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), valabila pentru perioada 25 martie – 7 aprilie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, valorile termice vor scadea accentuat, iar in intervalul 26 – 29 martie acestea se vor situa sub mediile multianuale, respectiv o medie a valorilor maxime de 7 – 9 grade si minime negative, ce vor oscila in cele mai reci nopti intre -4 si -2 grade.

Dupa acest interval se va incalzi usor, de la o medie a valorilor maxime de 10 – 12 grade, pana spre 15 – 16 grade, la finalul celor doua saptamani de prognoza. Media minimelor se va mentine in jur de zero grade, pana spre 3 aprilie, apoi va creste usor la valori de 3 – 5 grade. Precipitatii slabe se vor semnala in primele zile ale intervalului, iar ulterior probabilitatea de aparitie a acestora va fi din nou in crestere dupa data de 3 aprilie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1