Cum va fi vremea in perioada 23 iulie – 5 august, in Maramures

PNL

Vremea va fi racoroasa in aceasta saptamana la nivelul intregii tari, insa spre sfarsitul lunii iulie regimul termic va urca spre normalul perioadei, iar temperaturile vor atinge 31 de grade Celsius in majoritatea regiunilor, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 23 iulie – 5 august 2018, informeaza AGERPRES.

In Maramures, temperaturile maxime diurne vor fi mai scazute decat normele perioadei la inceputul primei saptamani de prognoza, cand se vor consemna medii regionale de 26 – 27 de grade. Apoi vremea se va incalzi, iar intre 25 si 28 iulie vor fi maxime termice de 28 – 29 de grade, iar in intervalul 29 iulie – 5 august se vor inregistra, in medie, 31 de grade Celsius.

Temperaturile minime nocturne se vor caracteriza prin valori, in medie regionala, de aproximativ 15 – 16 grade la inceputul primei saptamani, apoi vor creste usor si se vor mentine in jurul a 17 grade pana la sfarsitul intervalului de prognoza. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi ridicata in fiecare zi, dar acestea vor fi mai frecvente si mai importante cantitativ in jurul datelor de 24 si 28 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2