Cum va fi vremea in primele doua saptamani din iulie, in judetul Maramures

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani (1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, cu precadere dupa data de 9 iulie, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, media regionala a temperaturilor diurne va caracteriza o vreme calduroasa in primele doua zile, izolat caniculara in dupa-amiaza zilei de 2 iulie, cand se vor atinge 34 – 35 de grade. Pe data de 3 iulie, vremea se va racori, devenind normala sub aspect termic, caracteristica ce se va mentine pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, cu valori diurne de 27 – 28 de grade, in medie.

Temperaturile minime vor avea o evolutie relativ asemanatoare, cele mai ridicate medii vor fi in primele dimineti, cand nu vor cobori sub 17 grade, iar cele mai scazute se vor inregistra intre 4 si 14 iulie, cand se vor atinge 13 – 14 grade. Vor fi intervale cu manifestari specifice instabilitatii atmosferice, cu o probabilitate mai mare pe 2 iulie si, din nou, dupa data de 9 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *