Cum va fi vremea in primele doua saptamani din iulie, in judetul Maramures

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Vremea va continua sa ramana caniculara in cateva intervale de pe parcursul urmatoarelor doua saptamani (1-14 iulie), insa vor exista si perioade de instabilitate atmosferica in majoritatea regiunilor, cu precadere dupa data de 9 iulie, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), publicata luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, media regionala a temperaturilor diurne va caracteriza o vreme calduroasa in primele doua zile, izolat caniculara in dupa-amiaza zilei de 2 iulie, cand se vor atinge 34 – 35 de grade. Pe data de 3 iulie, vremea se va racori, devenind normala sub aspect termic, caracteristica ce se va mentine pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza, cu valori diurne de 27 – 28 de grade, in medie.

Temperaturile minime vor avea o evolutie relativ asemanatoare, cele mai ridicate medii vor fi in primele dimineti, cand nu vor cobori sub 17 grade, iar cele mai scazute se vor inregistra intre 4 si 14 iulie, cand se vor atinge 13 – 14 grade. Vor fi intervale cu manifestari specifice instabilitatii atmosferice, cu o probabilitate mai mare pe 2 iulie si, din nou, dupa data de 9 iulie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2