Cum va fi vremea in urmatoarele zile in Maramures

Vremea va fi astazi rece pentru aceasta perioada in cursul zilei. Cerul va fi temporar noros si local spre seara si noaptea va ninge. Izolat, la munte cantitatile de apa vor depasi 10 l/mp. Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare spre seara si noaptea care la rafala vor atinge 45-50 km/h, iar in zona montana in general cu viteze de 65-80 km/h, anunta Prefectura Maramures.

Pe creste va sufla tare, cu rafale de peste 90-100 km/h, viscolind ninsoarea si spulberand puternic zapada, determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -5 si -2 grade, iar minime vor fi cuprinse -6 si -3 grade. Izolat vor fi conditii de ceata.

Pentru maine, 16 ianuarie, prognoza meteorologica prevede ca vremea se va incalzi fata de ziua precedent in judet. Cerul va fi temporar noros si pe arii relativ extinse, indeosebi in cursul zilei, vor cadea precipitatii mixte favorizand izolat depunerea de polei. La munte va ninge si izolat cantitatile de apa pot depasi 10 l/mp.

Vantul va sufla slab la moderat cu intensificari temporare ziua care la rafala vor atinge 45-50 km/h, iar in zona montana in general cu viteze de 65-80 km/h. Pe creste va sufla tare, cu rafale de peste 90-100 km/h viscolind ninsoarea si spulberand puternic zapada, determinand scaderea semnificativa a vizibilitatii. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 3 grade, iar cele minime intre -4 si -1 grad. Izolat vor fi conditii de ceata.

In data de 17 ianuarie, meteorologii au anuntat ca vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi temporar noros. Indeosebi in cursul noptii pe arii restranse vor cadea precipitatii slabe predominant sub forma de ploaie, favorizand izolat depunerea de polei. La munte precipitatiile vor fi mixte. Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari in zona montana inalta unde va viscoli ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 5 grade, iar cele minime intre -2 si 1 grad. Izolat vor fi conditii de ceata.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1