Cum va fi vremea in intervalul 19 septembrie – 2 octombrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

ploaieRegimul termic prognozat in urmatoarele doua saptamani va fi caracterizat de o vreme, in general, in racire, cu temperaturi maxime ce vor atinge cel mult 22 de grade Celsius, in timp ce precipitatiile vor fi prezente, in majoritatea regiunilor, atat la inceputul intervalului de prognoza, cat si in zilele de 26, 27 si 29 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 19 septembrie – 2 octombrie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in cea mai mare parte a intervalului, va fi o vreme mai rece decat in mod obisnuit. Media valorilor maxime va fi de 15 — 17 grade in prima saptamana si de 17 — 19 grade, in cea de-a doua. Temperaturile nocturne vor fi in scadere, pana joi, 22 septembrie, iar dupa aceea tendinta acestora va fi de usoara crestere.

Media minimelor va scadea de la 11 la 5 grade, in primele 3 dimineti (19 — 21 septembrie), cu valori intre 5 si 7 grade, pana la finalul primei saptamani, apoi de 7 — 8 grade. Numai la sfarsitul perioadei de prognoza, regimul termic se va apropia de cel climatologic specific perioadei.

Va ploua in toata regiunea, luni, 19 septembrie, si in cea mai mare parte a noptii de luni spre marti, apoi probabilitatea de aparitie a ploilor, slabe si pe arii restranse, va fi mai ridicata in zilele de 26 si 27 septembrie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *