Cum va fi vremea in intervalul 26 septembrie – 9 octombrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruVremea va deveni, in urmatoarele zile, mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada, valorile termice urmand sa ajunga pana la 25 – 26 de grade Celsius, in majoritatea regiunilor, in timp ce, din 2 octombrie si pana pe 5 octombrie, ploile isi vor face, din nou, aparitia pe arii mai extinse, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 26 septembrie – 9 octombrie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, in primele patru zile ale intervalului de prognoza, valorile termice diurne vor fi, in medie, de 19 — 20 de grade, iar apoi, pana la sfarsitul primei saptamani, vor marca o crestere semnificativa, pana la medii de 24 de grade, ce vor caracteriza o vreme mai calda decat in mod obisnuit pentru inceput de octombrie. In a doua saptamana de prognoza, mediile maximelor vor fi in scadere, pana in jurul a 18 grade, valoare apropiata de media climatologica specifica regiunii in aceasta perioada.

Temperaturile minime nu vor avea variatii semnificative in primele trei zile si se vor situa in jurul unei valori medii de 7 grade, apoi vor creste spre 9 grade, in medie, pe 3 si 4 octombrie. Pana la sfarsitul intervalului de prognoza, valorile termice minime vor fi in scadere pana in jurul valorii de 7 grade, mediat pe intreaga regiune. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi mai mare in perioada 2 — 5 octombrie.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *