Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 29 ianuarie – 11 februarie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea se va incalzi semnificativ in aceasta saptamana, astfel incat maximele termice vor atinge si valori de 13 grade Celsius, insa dupa data de 1 februarie, dar si intre 6 si 9 februarie, in cea mai mare parte a zonelor tarii vor reveni precipitatiile atat mixte, cat si sub forma de ninsoare (la munte), pe fondul unui regim termic mai rece, apropiat de media perioadei din calendar, releva prognoza meteo pentru perioada 29 ianuarie – 11 februarie, publicata luni de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), informeaza AGERPRES.

In Maramures, in prima saptamana de prognoza, vremea va fi calda. In medie regionala, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 3 si 8 grade, iar cele minime intre -4 si -2 grade. In cea de-a doua saptamana, temperatura aerului va scadea, astfel incat regimul termic se va apropia de cel climatologic specific perioadei, iar media regionala a temperaturilor maxime va fi cuprinsa intre doua si 5 grade si cea a minimelor intre -7 si -4 grade.

Temporar se vor semnala precipitatii pe tot parcursul intervalului de prognoza, dar cu o probabilitate mai mare ca acestea sa se inregistreze pe spatii extinse si sa fie mai insemnate cantitativ in perioada 1 – 4 februarie si, posibil, intre 6 si 9 februarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *