Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 30 octombrie – 12 noiembrie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Meteorologii estimeaza, pentru urmatoarele doua saptamani, un regim termic in general normal pentru perioada din calendar si doar in dimineata zilei de 1 noiembrie se vor semnala, la nivel national, temperaturi sub media regionala, in timp ce ploile isi vor face aparitia sporadic dupa data de 3 noiembrie si la intensitati diferite in functie de zona, releva prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila in intervalul 30 octombrie – 12 noiembrie, informeaza AGERPRES.

In zona Maramuresului, in primele trei zile, vremea va fi mai rece decat in mod normal in aceasta perioada, astfel incat media regionala a temperaturilor diurne va fi de 5 — 7 grade, iar minimele nocturne vor fi in scadere, de la 2 grade, spre—2 grade. In intervalul 2 — 6 noiembrie, procesul de incalzire a vremii va determina revenirea la valori termice normale pentru inceputul acestei luni, respectiv 12 — 14 grade ziua si 4 — 5 grade noaptea.

In timpul celei de-a doua saptamani, valorile termice diurne vor fi in usoara scadere de la o zi la alta, astfel incat se va ajunge treptat la medii regionale de 10 grade pentru temperaturile maxime, insa noptile vor avea un regim termic apropiat de cel de la sfarsitul primei saptamani, respectiv 2 — 4 grade. Probabilitatea pentru ploi in general slabe va fi mai mare pe 30 octombrie si in intervalele 2 — 4 noiembrie, 5 — 7 noiembrie si posibil 10 — 12 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2