Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 5 – 18 iunie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Vremea va deveni calda in perioada urmatoare, iar temperaturile medii diurne vor ajunge si la 31 de grade Celsius in Banat, Crisana si Muntenia, si la 29 de grade Celsius in Transilvania, Maramures, Moldova si Oltenia, in timp ce la nivel de precipitatii acestea vor fi sub forma de averse in intervalul 5 – 9 iunie si 13 – 18 iunie, in aproape toate regiunile, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 5 – 18 iunie 2017, transmite AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi deosebit de calda la inceputul intervalului de prognoza, astfel incat in 6 iunie temperaturile diurne vor atinge o medie regionala de 29 de grade. Pe 8 iunie insa, o racire a vremii va determina maxime termice de aproximativ 23 de grade, iar apoi vremea se va incalzi din nou si media temperaturilor maxime va atinge 27 — 28 de grade intre 10 si 13 iunie.

In ultimele zile ale celor doua saptamani de prognoza regimul termic va fi usor mai ponderat si se va apropia de cel climatologic normal, iar media temperaturilor maxime se va mentine in jurul a 25 — 26 de grade. Minimele termice, de 13 — 15 grade in primele zile, vor scadea spre 9 grade pe data de 9 iunie, apoi vor creste din nou si vor atinge 12 — 13 grade in intervalul 11 — 18 iunie.

Averse pe arii mai extinse si mai importante cantitativ se vor semnala in intervalele 5 — 7 si 14 — 17 iunie, iar in celelalte zile probabilitatea pentru ploi va fi mai redusa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *