Cum va fi vremea in Maramures in intervalul 8 – 21 ianuarie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Regimul termic estimat de meteorologi pentru urmatoarele doua saptamani va fi, in general, peste normalul termic al perioadei, dar precipitatiile vor incepe sa fie din ce in ce mai prezente la nivel national, in special spre finalul fiecarei saptamani de prognoza, potrivit datelor Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabile in intervalul 8 – 21 ianuarie, publicate luni, informeaza AGERPRES.

In Maramures, vremea va fi deosebit de calda la inceputul intervalul de prognoza, dar va marca un proces de racire usoara de la o zi la alta, devenind normala termic la sfarsitul primei saptamani, astfel ca mediile maximelor vor scadea de la 11 grade in prima zi, pana in jur de un grad Celsius, in 14 ianuarie.

Apoi, mediile diurne vor creste pana in data de 17 ianuarie, la o valoare de 7 grade, iar pana la sfarsitul intervalului de prognoza vor fi in scadere usoara. Temperaturile minime se vor mentine la medii de 0 – 1 grad, insa din 12 ianuarie vor marca o scadere treptata, la -8 grade in data de 15 ianuarie. Ulterior, mediile nocturne vor creste, ajungand la -1 grad in data de 18 ianuarie, apoi pana la sfarsitul celei de-a doua saptamani de prognoza vor scadea usor. Probabilitatea pentru precipitatii va fi mai ridicata in intervalele 11 – 14 ianuarie si 16 – 21 ianuarie.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *