Cum va fi vremea in Maramures in perioada 12-25 septembrie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

vremea-meteo-termometruPerioada urmatoarelor doua saptamani se anunta, din punct de vedere meteorologic, una relativ normala pentru aceasta perioada, cu variatii de temperatura atat pe timpul zilei, cat si noaptea, de cateva grade si de la o regiune la alta, in timp ce ploile, in mare parte trecatoare si moderate cantitativ, isi vor face aparitia dupa data de 18 septembrie, potrivit prognozei Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), valabila pentru intervalul 12 – 25 septembrie, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe parcursul primei saptamani de prognoza, desi vor fi usoare variatii termice de la o zi la alta, vremea se va mentine mai calda decat ar fi normal in a doua decada a lunii septembrie, cu medii ale maximelor de 25 — 29 de grade si ale minimelor de 11 — 16 grade. O racorire a vremii se va resimti in cea de-a doua saptamana, astfel ca regimul termic va deveni apropiat de cel climatologic specific perioadei, fiind de asteptat maxime de 20 — 23 de grade si minime de 9 — 12 grade, mediat pe regiune.

La inceputul perioadei de referinta doar izolat vor fi posibile averse slabe. Probabilitatea pentru ploi mai frecvente, moderate cantitativ, va fi mai ridicata in intervalul 18 — 20 septembrie si, posibil, in ultimele zile ale prognozei.

Integral pe AGERPRES

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *