Cum va fi vremea in Maramures in perioada 15 – 28 mai

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Regimul termic va fi oscilant in urmatoarele doua saptamani, cu intervale in care precipitatiile si descarcarile electrice vor fi predominante la nivelul intregii tari, in special in perioada 16 – 18 mai, iar in unele zone si dupa 21 mai si in zilele care urmeaza, arata prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM) publicata luni, valabila pentru perioada 15 – 28 mai 2017, informeaza AGERPRES.

In Maramures, pe 15 si 16 mai, temperaturile maxime vor avea medii de 20 — 21 de grade, iar minimele termice se vor situa, in medie, intre 7 si 9 grade. Aceste valori vor fi mai scazute in intervalul 17 — 19 mai, cu pana la doua grade, ziua, si cu pana la 4 grade, noaptea, astfel ca vremea va deveni rece pentru a doua decada a lunii mai.

Cu incepere din 20 mai, valorile termice se vor apropia de cele normale si temperaturile maxime se vor situa, in medie, intre 20 si 22 de grade, iar cele minime vor oscila in jurul mediei de 9 grade. Temporar, se vor inregistra averse, in intervalul 16 — 17 mai si in timpul celei de-a doua saptamani, cand se vor semnala si descarcari electrice, iar local ploile pot fi mai insemnate cantitativ.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1